Om Solrød Turistfart

Overskrift

Solrød Turistfart blev grundlagt i 1964. 

Solrød Turistfart råder over fire veludstyrede luksusbusser med plads til hhv. 60, 57, 50 og 17 passagerer. Alle fire busser kan lejes med chauffør og de tre store turistbusser bruges desuden til grupperejser, golfture og weekend-ski.

Solrød Turistfart har kunden i centrum. Vi sørger for, at du kommer sikkert både frem og tilbage. Som rejsearrangører er vi naturligvis også medlem af Rejsegarantifonden – så du kan trygt bestille din grupperejse eller golftur hos os.


Lidt historie

Solrød Turistfart har eksisteret siden 1964, hvor Erling Olsen startede virksomheden med taxakørsel og turistbusser. Erling Olsen drev Solrød Turistfart i 25 år og solgte forretningen med køretøjer, kunder og andre aktiver til Bent Hejlesen og Jens Hansen, der drev Solrød Turistfart I/S sammen frem til 1993, hvor Jens Hansens kone Lene Hansen trådte ind i virksomheden i Bent Hejlesens sted.

Jens og Lene Hansen solgte i 2018 virksomheden til busselskabet Anchersen. 

Solrød Turistfart råder i dag over 4 moderne busser med en samlet passagerkapacitet på 184 personer. I 2003 indledte vi aktiviteterne med weekend-ski i Sverige samt grupperejser i hele Europa

Busture

En eller flere dags ture, korte eller lange, foreninger – firma – messe – studie rejser.
Vi taget udgangspunkt i gruppens ønsker.
Læs mere
vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse. ved at bruge sitet accepterer du dette. lÆs vores cookie-politik OK